DTF preslikači i Flex folije

Flex folija

Flex folija je folija od posebnog materijala presvučenog termo ljepilom za tekstil. Nakon izrezivanja se uz pomoć termo preše lijepi na tekstilne materijale. Na pamuku postojanost do 60 stupnjeva. Peglanje sa druge strane materijala.

Flex folije su pogodne za tisak na pamuk, mješavine poliester/pamuk, poliester/akril, najlon i vodootporne vrste tekstila.

  • Majice
  • Sportska, modna i odjeća za slobodno vreme
  • Sportske torbe
  • Promotivni proizvodi

Izrada DTF preslikača

DTF preslikači, koji se odlikuju niskom cijenom po otisku, mekani su, nisu plastični, mogu se aplicirati na gotovo sve vrste tkanina zbog kratkog vremena fiksiranja. Perivi su na 40 stupnjeva, obavezno da je majica okrenuta naopačke i ne peglati preko otiska. Također, prednost DTF preslikača je ta što se gotovi preslikač može spakirati u paket i poslati kupcu, ukoliko posjeduje termo prešu i kupac sam može aplicirati preslikače na odabrani predmet što kupcu u konačnici smanjuje cijenu.

DTF preslikači i Flex folije

Preslikači

Na svijetle materijale možemo aplicirati i color otisak u indirektnoj tehnici tzv. preslikača printanog na laserskoj foliji. Na tamne materijale lijepimo preslikač izrađen u tehnici indirektnog sitotiska. Pranje je ograničeno do 40 stupnjeva i peglanje je isključivo s druge strane tekstila. Kod ove tehnike je jako bitna veličina otiska jer ona direktno diktira cijenu.

Poveznice

dtf preslikači u bojiflex folija za tekstilflex folije za tisakizrada dtf preslikačaprintabilne folijetekstilne folijetermo preslikači dtftermo transfer folije

Pošaljite nam poruku ili upit

 
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna